Vacature schoonmaakmedewerker

Werkenbijschotgroep.nl is onderdeel van Schotgroep Services een werving en selectiebureau gespecialiseerd in de branches schoonmaak, industrie en logistiek. Het aanbod naar banen in de facilitaire schoonmaak zijn bij ons dan ook in een zeer korte periode gegroeid.

Als facilitair schoonmaakmedewerk(st)er binnen onze organisatie ben jij het aanspreekpunt op locatie, jij bent ons visitekaartje. De meeste vacatures welk wij aanbieden zijn bij opdrachtgevers in de regio Rotterdam, omdat je werktijden flexibel zijn en kunnen variëren is het een baan die makkelijk te combineren valt met bijvoorbeeld jou drukke gezinsleven.

Wij begrijpen dat een goed salaris én goede arbeidsvoorwaarden belangrijk zijn als het gaat om een nieuwe baan. En dat snappen wij. Daarom krijg je netjes je salaris betaald op de afgesproken data en krijg je betaald volgens het geldende CAO.

Een leuke werkplek, waar goed werken gewaardeerd wordt, is de plek waar jij aan de slag gaat. Je steekt graag de handen uit de mouwen en zorgt aan het einde van de werkdag dat de klant tevreden is. Collegialiteit, een gezellig team en persoonlijk contact staan bij ons hoog in het vaandel.

Wil jij aan de slag als facilitair schoonmaakmedewerk(st)er en bezit je een VCA- certificaat dan ben je bij ons aan het juiste adres! Ben je niet in het bezit van een VCA- certificaat? Geen probleem, bij enkele van onze opdrachtgevers kan gestart worden zonder dit certificaat en krijg je de mogelijkheid binnen 3 maanden het certificaat alsnog te behalen.  

Via onze website werkenbijschotgroep kan je snel en gemakkelijk al onze vacatures vinden, tevens is er een mogelijkheid om direct online te solliciteren of een open sollicitatie te versturen.