Inzamelingsactie

Leuke inzamelingsactie Z8 kinderkleding

Vanwege de ramp op Sint-Maarten is z8 kinderkleding een inzamelingsactie gestart. Zo hebben ze briefjes opgehangen in verschillende buurten of gezinnen nog oude kleren hebben van hun kinderen die ze niet meer passen. Deze kleren kunnen dan worden opgestuurd naar Sint-Maarten om daar weer kinderen blij te maken. Vorige week was er een mevrouw die nogal geƫmotioneerd raakte. Ze vond het zo erg wat er is gebeurd dat ze heel graag zou willen meewerken aan de Z8 inzamelactie. Zelf heeft ze alleen geen kinderen, dus vroeg ze zich af hoe ze dan kon helpen.

Wat extra hulp

z8kinderkledingZe had contact opgenomen met z8 kinderkleding om te informeren wat ze kon doen, omdat ze zelf geen kinderkleding had. Ze was al met pensioen en zat thuis vaak, maar een beetje spelletjes te spelen op haar tablet. Z8 kinderkleding vertelde haar dat ze haar hulp heel goed konden gebruiken en dat het totaal geen probleem was dat ze geen kinderkleding had. Ze mocht bij z8 kinderkleding op kantoor komen om daar mee te helpen met het sorteren van de kleding. Soms zaten er namelijk spullen bij die je eigenlijk niet meer kon opsturen, omdat ze niet goed waren of omdat ze niet zo lekker roken.

Eenzaamheid is niet meer aan de orde

Als de kleren niet zo lekker roken kon ze ze naar de wasserette brengen, waardoor de kleding toch nog gebruikt kon worden. Z8 kinderkleding was heel erg blij met haar hulp en waardeerde het heel erg, ondanks dat ze geen kinderkleding had om toch te willen helpen. Z8 kinderkleding had voor haar een verassing, namelijk een tegoedbon van een wellness. Ze had dit namelijk wel verdiend. Z8 kinderkleding had ook aangeboden als ze het leuk vindt, dat ze in de toekomst ook vaker mag komen helpen. Ouderen die met pensioen zijn weten namelijk soms niet zo goed wat ze moeten doen. Soms zijn ze ook erg eenzaam en dan is het juist leuk als je ergens naar toe kan waar veel mensen zijn. Op deze manier kunnen ze toch nog met anderen kletsen en hoeven ze niet alleen thuis te zitten. Z8 kinderkleding vind het leuk om ouderen te helpen en hopen in de toekomst nog meer ouderen blij te kunnen maken.